Хетафе успя да победи Гранада с 2:0 в  последен мач от поредния кръг на Ла лига. След двубоя, наставникът на домакините Хосе Бордалас не скри задоволството си от трите точки, и поздрави своите футболисти за представянето на терена.

„Мисля, че изиграхме много добро първо полувреме и заслужено спечелихме. През втората част също не стояхме толкова зле, но определено съм по-доволен от представянето ни през първото полувреме. В атака наистина стоим добре и това е видно за всички. С помощта на Мейсън Грийнууд и Борха Майорал, нещата ни се получават, и аз съм щастлив, че разполагам с нападатели от подобна класа”, коментира той.

„Не зная дали можем да говорим за Европа, искаме да гледаме мач за мач и да не си правим илюзии. Опитваме се да се наслаждаваме на момента, защото много добре си спомняме, че през месец май, бяхме толкова близо до изпадане. Европейските турнири ще бъдат нещо невероятно за нас, ако успеем да направим нещо подобно, но ние ще продължаваме по същия начин. Не сме разговаряли изобщо по темата Европа, защото се стараем да бъдем реалисти и да вършим нашата работа. След успеха срещу Гранада, всички сме много доволни и просто гледаме към следващото предизвикателство“, коментира Бордалас.