Ръководството на Атлетико Мадрид не е доволно от постиженията на отбора в последните три кръга на Примера дивисион, където „дюшекчиите” записаха само загуби, като най-фрапиращ бе резултатът 1:6 при гостуването на Барселона.

Шефовете на Атлетико обмислят евентуална треньорска рокада след незадоволителното представяне на тима, който се намира на 8-о място и вече е на 10 точки от лидера Валенсия.

В тима бе направена необходимата селекция, която бе искана от Хавиер Агире и ако Атлетико не успее да спечели нещо в следващите два мача през тази седмица срещу Ливърпул и Виляреал е много вероятно мексиканецът да бъде уволнен.

Президентът на „дюшекчиите” Енрике Сересо вече има и готов заместник на Агире в лицето на бившия старщи треньор на Барселона Франк Рийкард.

Хавиер Агире настояваше за спокойствие в отбора и след като Атлетико тръгна с три победи в началото на сезона в Примера и след отличния старт в Шампионската лига нещата изглежда се нареждаха, но тогава мадридчани навлязоха в негативна серия.