Пореден скандал е на път да взриви футболно-манекенския свят. Италианското списание Novella 2000 твърди, че звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се опитва да свали годеницата на Кевин-Принс Боатенг Мелиса Сата.

Според таблоидното издание, Роналдо е търсил под дърво и камък мобилния телефон на Сата, докато най-после се е добрал до него благодарение на бившото гадже на манекенката Кристиан Виери.

Novella 2000 пише, че Кристиано е засипал Мелиса Сата със съобщения с нескрито сексуално съдържание, като дори е изпратил свои разголени снимки, за да е сигурен в успеха.

„Мелиса се поддаде на флирта, и от няколко седмици двамата разменят сериозни количества съобщения всеки ден,“ твърди източник на списанието.

Близки до Кристиано Роналдо са споделяли, че това е неговият метод за свалки, доста изпитан и успешен, като именно чрез секс-съобщения той свалил и официалното си гадже към момента Ирина Шайк.

Съмнителният произход на информациите за контакт между Роналдо и Мелиса Сата не попречи на слуха да обиколи бързо всички медии на Апенините, а след това да започне да се простира и из Европа.