„Чувствахме се комфортно и излязохме опасни на терена срещу Реал Мадрид. През първата част бяхме подложени под сериозен натиск, но през втората поизравнихме играта, знаехме, че времето работи в наша полза. Играхме интелигентно и ефективно“, коментира наставникът на Виляреал Хави Кайеха след успеха с 1:0 над Реал Мадрид в мача от 19-ия кръг на Ла Лига.

Реал плати скъпо за пропуските си срещу Виляреал

Със спечелените три точки „жълтата подводница“ се приближи на точка зад Кралския клуб в класирането и с 31 пункта е на петата позиция. Следва да се има предвид обаче, че мадридистите са с двубой по-малко.

Феновете на Реал критични: Криза, суперкриза!

„Всички са много щастливи, защото това е първата ни победа на този терен. Знаехме, че можем да напишем история, вярвахме в това. „Бернабеу“ е много труден стадион, на който играхме много добре. Въпреки възрастта на някои играчи, стояхме мъдро“.

Що се касае до възможността за класиране за Шампионската лига през следващата кампания, Кайеха каза: „Не го възприемаме като нещо невъзможно. Способни сме да го постигнем. Ще се борим, но трябва да сведем грешките до минимум, за да успеем“.