Старши треньорът на Барселона Луис Енрике изрази сериозните си опасения, че серията на каталунците от поредни мачове без поражение може да свърши именно при гостуването на Спортинг Хихон в отложения мач от миналата година, който ще се проведе в сряда на „Ел Молинон“.

„Този отложен мач ни дава невероятна възможност да увеличим разликата от преследвачите си и трябва да подходим с максимална концентрация към него. Спортинг е един много силен отбор, който разчита на колектива си. Представя се много силно в защита, а в същото време разчита на бързи нападения“, коментира Енрике.

„Нашата цел във всеки един мач е да побеждаваме За нас е от изключително значение да прибавим нови три точки към актива си и да увеличим преднината си“, добави наставникът на каталунците.

„Победата в Хихон ще ни приближи много близо до целта, но няма нищо да реши. Ще направя необходимите ротации в състава. Трябва да бъдем много внимателни, защото серията, в която се намираме може да свърши именно на „Молинон“. Този стадион е много негостоприемен“, каза още Луис Енрике.  

Барселона се намира в серия от 30 мача без поражение във всички надпревари. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS