В мач от 34-я кръг на Примера дивисион Ла Коруня заби последния пирон в „ковчега” на Барселона, като каталунците загубиха с 0:2 на „Риасор”. Франк Рийкард излезе с голяма част от резервите си в този мач и „синьо-червените” изглеждаха трагично.

През първото полувреме двата отбора играха сравнително равностойно, като опасните положения пред двамата вратари бяха изключително малко.

В 12-та минута Гудьонсен можеше да се разпише, но Ауате показа невероятен рефлекс и изби топката.

В 26-та минута Пабло Амо стреля с глава, но Пинто успя да улови топката.

Шест минути по-късно Джовани намери с хубав пас Боян, който стреля опасно, но топката излезе в аут. В ответната атака Лафита стреля отдалеч, Пинто улови топката.

Малко преди края на първото полувреме Боян можеше да накаже груба грешка в защитата на Ла Коруня, но Ауате спаси удара на юношата на каталунците.

В 54-та минута Мануел Пабло подаде на Лафита, който продължи топката към Хуан Родригес, който прати топката в мрежата на Пинто за 1:0.

В 76-та минута Вилхмесон центрира от пряк свободен удар в наказателното поле на Барселона, където Маркес изпусна Пабло Амо, който с глава прати топката за втори път в мрежата на Пинто и по този начин оформи крайния резултат в срещата.

След тази загуба Барселона се прости с шансовете си за титлата, а Ла Коруня се изкачи на седма позиция преди останалите мачове от кръга.