Испанският национал Фернандо Торес призова своите съотборници да не мислят за това, кой ще наследи Луис Арагонес начело на националния тим на Испания, а вместо това, да се концентрират върху представянето си на предстоящото Европейско първенство в Австрия и Швейцария.

В интервю за „As”, Торес не пожела да коментира възможните кандидати за поста на Арагонес, който ще прекрати работата си след края на Евро 2008.

Въпросът за треньорската смяна в испанския национален отбор провокира много спекулации, като дори се говори, че Арагонес ще напусне тима още преди края на предстоящата надпревара. Нападателят на Ливърпул обаче, отказа да коментира слуховете.

„Не искам да мисля за тези неща. Предпочитам да гледам напред и да знам, че Луис ни води. В момента, далеч не е времето да се обсъждат евентуалните му заместници. Това няма да помогне на тима въобще. Настоящият ни треньор има пълната подкрепа на играчите си”, заяви Торес.

„Всички в Испания искат от нас да се подготвим колкото се може по-добре, а спекулациите не помагат за това”, добави той.