Международната футболна звезда Тиери Анри и световноизвестният моделиер Томи Хилфигър се обединиха в обща кауза в името на благотворителността. Хилфигър създаде специална колекция наречена One 4 All (двузначно - Един за всички и номера на фланелката на Анри – 14 (one four), по името на фондация за борба с расизма, създадена от Анри.

„Ще съм много щастлив, ако мога да дам нещо на хората, които не са имали толкова късмет, колкото мен,” заяви Анри, който е и официален посланик на ФИФА срещу расизма.

Марката на Томи Хилфигър с името на Тиери Анри ще се продава в избрани отдели на моделиера в цял свят, като официалното представяне на модната линия ще стане на 2 октомври в магазина на „Риджънт Парк” в Лондон.

One 4 All ще бъде специална, лимитирана колекция, която ще включва, по думите на Хилфигър, вдъхновени от Анри костюми, спортни облекла, обувки и бельо.

Още на 24 септември клиентите на изискания „Колет” ще могат да си купуват дрехите на Анри и до 30 септември те ще могат да се видят на витрините в магазина.

Всички приходи от продажбата ще отидат във фондацията One 4 All. За пример тренчкотите ще струват по 1014 евро…