Старши треньорът на Барселона Херардо Мартино заяви, че победата над Осасуна няма да промени неговото мнение за титулярния състав, в който ще излязат каталунците в предстоящото дерби срещу Реал Мадрид през следващата седмица.

„Нямам никакво съмнение относно стартовия състав за мача срещу Реал Мадрид на „Бернабеу“. Наясно съм как трябва да изглеждаме в Ел Класико и как трябва да играем“, коментира Мартино.

„Проблемите с Неймар ме накараха да дам повече минути на Алексис Санчес и Педро“, добави аржентинецът.

„Много сме разговаряли през сезона със Субисарета, но в нито един момент не сме правили планове за следващата кампания или за подновяването на моя договор. Планираме да подновим договорите на Андрес Иниеста, на Марк Бартра и на Кристиан Тейо. Планираме да вземем вратар и централен защитник. Няма да кажа имена в този момент. Няма да чуете имена нито от моята уста, нито от тази на Субисарета“, продължи треньорът на Барселона.

„Наясно съм със състава за мача срещу Реал Мадрид. Лионел Меси ще продължава да подобрява рекорди. Иниеста е футболистът на Барселона, който в момента се намира в най-добра форма“, каза още Херардо Мартино.