Съдът в Марбея няма да повдига обвинения срещу играча на Атлетико

Тео Ернандес източник: Gulliver/Getty Images

Тео Ернандес източник: Gulliver/Getty Images

Съдът в Марбея обяви, че няма да повдига обвинения срещу футболиста на Атлетико Мадрид Тео Ернандес, въпреки че млада жена го посочи като извършител на сексуално посегателство спрямо нея. Това решение беше взето, след като бяха изслушани показанията на 19-годишния играч, на въпросното момиче и на трима свидетели. Въз основа на чутото съдът прецени, че няма основания за повдигане на обвинение.

20-годишната Луиза Кремлева, която е от руски произход твърди, че в неделя вечер Тео Ернандес я е нападнал сексуално.

По нейните думи двамата слезли на среща и посетили дискотека “Olivia Valére” в Марбея. Там те употребили алкохол. В един момент Тео предложил двамата да се разходят до паркинга пред клуба, където той бил оставил своето Порше Кайен. Двамата се качили на задните седалки, където започнали да се целуват, а след това нещата преминали в секс.

В един момент обаче момичето помолило Тео да спре. Това, по нейните думи, станало причина за сборичкване между двамата. След това Ернандес изхвърлил жената от колата, като тя паднала на земята и си наранила колената. От там Кремлева веднага отишла в болница, а след това директно в полицията, за да подаде жалба.

Самият играч отрече да е причинявал каквото и да е на жената.

Оплакване за сексуално насилие срещу желан от Реал играч

Разследващите призоваха като свидетели и трима от охранителите на клуба.

Опасна рускиня издава мъже, пострада и футболист

В показанията на Луиза Кремлева имало доста разминавания. Освен това има информация, че тя е подавала подобни сигнали срещу трима други мъже.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Атлетико Мадрид

Испания