Тази снимка със сигурност ще предизвика реакция и у вас. Звездите на Барселона Жерар Пике и Златан Ибрахимович се докосват доста гальовно, като снимката със сигурност води до доста съмнения относно тяхната сексуална ориентация. Фотосът е щракнат от привърженик на каталунците на базата на клуба след тренировка на отбора.

Двамата футболисти са се подпрели на колата на единия и водят доста задушевен разговор помежду си в непосредствена близост един от друг. Ибрахимович дори нежно е хванал ръката на съотборника си.

Снимката предизвика бурни реакции в интернет, като освен хилядите коментари за нежността между двамата, вече бе създадена и специална група в социалната мрежа „Facebook”: „Yo TAMBIEN me queda impactado the photos Ibrahimovic y de Pique” (в превод: Аз също съм шокиран от снимката на Ибрахимович и Пике), която вече има 14000 участници.

Медиите в Испания, особено тези в Мадрид, също скъсват от подигравки двамата футболисти. Самите те не коментират снимката, а обяснението от клуба е, че просто са водели приятелски разговор.