Спортният директор на Барселона Луис Енрике сподели, че винаги е на разположение на президента на тима за разговори, промени и прочие, стига това да е за доброто на тима. Това обяви специалистът след загубата от Реал Сосиедад с 0:1 на старта на 2015-а година. Със загубените три точки каталунците изпускаха златен шанс да изместят Реал Мадрид от върха. Както е известно, „белите” също претрпяха поражение от Валенсия с 1:2 и така конфигурацията се запази. Реал е лидер с 39 точки, а Барса е втори с 38.

„Винаги съм мислел, че треньорът познава най-добре играчите и знае кой е на сто процента готов за игра. Това е човекът, който познава най-добре ситуацията в отбора. Аз харесвам смели и дръзки треньори, които не се притесняват да взимат решения”, започна Субисарета.

„Аз съм на разположение на президента. Винаги е било така. Винаги съм отворен, стига да е за доброто на Барселона”, сподели спортният директор, а по този начин в една или друг степен подхрани слуховете, за евентуално напускане на Луис Енрике от каталунския тим.

Припомняме, че в испанската преса вече се тиражират информации за това, че пъртищата на Енрике и Барселона може да се разделят.