Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви след загубата от Севиля с 1:2, че пропуските, които той и неговите съотборници направиха в мача са стрували много скъпо на отбора.

„Играхме много силно през целия мач. Доминирахме най-вече през първото полувреме, когато създадохме много чисти положения. В този тип мачове, когато пропускаш ти струва скъпо“, сподели Суарес.

„Определено не заслужавахме да загубим. Играхме силно и се раздадохме. Оставаме с много лошо чувство след това поражение от Севиля“, добави уругваецът.

„Началото на сезона е трудно. Това е нормално с оглед програмата, която имаме. Наясно сме, че срещу Селта играхме слабо, но срещу Севиля се представихме много силно. Наясно сме, че не трябваше да губим тези два мача, защото могат да имат голямо отражение в остатъка от сезона“, продължи футболистът на Барселона.

„Ние сме най-добрият отбор в света и всеки един съперник се опитва да ни победи. Всички ни гледат под лупа, но ние сме наясно с това и знаем как да отговорим в такива ситуации. Ние сме екип и не се обвиняваме помежду си. Когато губим, губим всички. Когато печелим, побеждаваме всички“, каза още Луис Суарес.