Луис Суарес заяви, че нападателите са егоисти и това е напълно нормално. Уругваецът отбеляза победното попадение за Барселона при успеха с 2:1 срещу Реал Мадрид на „Камп Ноу“ в неделя.

„Голът срещу Реал Мадрид е много ценен за мен. Мен ме взеха в Барселона, за да бележа. Това ми е напълно ясно. Трябва да помагам на отбора с всичко, с което съм способен. Аз съм много критичен към себе си. Все още не се чувствам като Луис Суарес, който искам да бъда“, сподели 28-годишният футболист в интервю пред радио „Каталуния“.

„Напълно съм наясно, че Меси е номер едно. По-важното е, че всеки един от нас знае своята роля в отбора. Това е едно от условията, за да постигнем успехите, към които се стремим“, добави уругваецът.

„Неймар е един много добър футболист, който се бори за всяка една топка и решен на всичко, за да победи“, продължи новото попълнение на Барселона.

„Изживях по невероятен начин това Ел Класико. Чувството бе неописуемо. Нападателите сме егоисти и това е нормално. Ние обичаме да имаме топката в краката си, защото се стремим да вкарваме, колкото е възможно повече голове“, каза още Луис Суарес.