Бившият футболист на Барселона Христо Стоичков изрази мнение, че би пуснал Луис Суарес като титуляр в Ел Класико срещу Реал Мадрид. Това Камата сподели, след като по-рано Суарес бе награден със Златната обувка.

Както е известно, „белите“ посрещат каталунците на своя „Сантиаго Бернабеу“ на 25 октомври, а това по всяка вероятност ще бъде и първи официален мач за уругваеца с екипа на Барселона, след наказанието му за ухвапването на италианеца Джорджо Киелини на Мондиала в Бразилия.

„Ако аз бях отговорен, бих заложил на Суарес в титулярния състав. Но също така е редно да запазим спокойствие, защото не е лесно. Аз лично мисля, че той ще се появи в игра. Не знам дали ще е като титуляр. Той обаче трябва да покаже голямо желание и голямо сърце“, започна Стоичков.

„Барселона положи сериозни усилия, за да привлече Суарес, а аз съм много щастлив, че именно той получава Златната обувка. Надявам се да се адаптира бързо към състава, а това, което се случи на Мондиала, е вече в историята. Очаквам Суарес да спечели толкова титли, колкото имам и аз“, добави Стоичков.