Жозе Моуриньо потвърди своите думи от преди няколко дни, че бъдещето му е в отбор, различен от Реал Мадрид, но отрече да е казвал, че е "нещастен" на стадион "Сантяго Бернабеу".

По-рано през седмицата, пресата в Испания цитира думите на Маниел Алварес - президент на CD Canillas, клуб от северната част на Мадрид, където играе синът на португалския специалист. Алварес твърдеше, че Моуриньо е казал в разговор с треньорите в тима, че няма да бъде в Мадрид през следващия сезон за годишната среща на тима.

Моуриньо бе попитан дали тези информации отговарят на истината на пресконференцията преди мача с Бетис в събота, а той отговори: "Мога да потвърдя това - Когато бях попитан дали ще съм тук през следващия сезон, аз казах `Не вярвам`. Казах, че не вярвам, че ще бъда тук на срещата през следващата година".

"Не съм нито нещастен, нито тъжен в Реал. Вече ви казах, че отношенията ми с президента Перес, със спортния директор Хосе Анхел Санчес, с клуба, са добри. Нормално е да има и някои моменти, в които се появяват проблеми между клуба и треньора, но случаят сега не е такъв, защото ние се разбираме. Най-добре е сега да мислим за това как да победим Бетис, да се класираме за финала на Шампионската луга, да спечелим финала за Купата на Краля, а след това ще говорим за това кое е най-доброто нещо за всички страни", добави португалският наставник на "белия балет". /БГНЕС