Реал Мадрид претърпя второ крушение само за три дни от Барселона на своя стадион и загуби шансове за титла във втори пореден домашен турнир. И след поражението с 0:1, което запрати отбора му на 12 точки зад каталунците и с на практика нулеви шансове за титла, той е категоричен, че не отписва сезона в Ла Лига. 

"За съжаление, това е футболът. Да, отвори се огромна дистанция до Барселона, загубата днес беше много важна в тази насока, но не си мислете, че ще се откажем. Никога! Днес момчетата се вложиха максимално, търсеха попадението, но за съжаление съперникът стигна до него", заяви Солари. 

Аржентинският специалист коментира и казуса с Гарет Бейл. При смяната му след час игра, публиката на "Сантиаго Бернабеу" бурно освирка най-скъпата покупка в историята на Реал. Това засили още повече спекулациите, че уелсецът ще бъде продаден. 

"Гарет е играч, който е направил много за Реал и всички го оценяват. Но каквото и да направи, публиката винаги е права и може да изрази мнението си на стадиона", коментира въпросния казус старши треньорът на Реал Мадрид.