Пищната парагвайска актриса и манекенка Лариса Рикелме, превърнала се в най-популярната футболна фенка на Мондиал 2010, показа, че знае какво е да си на гребена на вълната на успеха, като позира гола за испанско издание веднага след като Испания спечели финалния мач срещу Холандия, пише вестник „Кориере дела Сера”.

Лариса си спечели световна слава и прякора „Годеницата на Мондиала”, когато обеща на всеослушание, че ще се тича гола из улиците на парагвайската столица Асунсион, ако отборът на Парагвай се класира за полуфиналите.

Парагвайците обаче не се справиха с условието и отпаднаха на четвърфиналите. За да ги утеши, Лариса все пак позира разсъблечена за корицата на парагвайско списание.

Сега красавицата лъсна на корицата на испанското списание „Интервиу” с изрисувано на задните си части испанско национално знаме.

На онези, които побързаха да обвинят Лариса в предателство, красавицата припомни, че преди броени дни се е снимала гола за парагвайското издание, само защото е била вдъхновена от достойното държание на парагвайските футболисти по време на Мондиала, въпреки че те не се класираха за полуфинала.

Сега Лариса била чисто и просто възхитена от победата на испанците на финала и това станало повод за вдъхновение за новото й разголване.

Снимки от новата фотосесия на Лариса Рикелме можете да видите тук!