Икер Касияс може да е суперзвезда, но напоследък не му върви в любовта. Вратарят на Реал Мадрид бе изоставен от годеницата си – бившата Мис Испания Ева Гонсалес, оттогава не може да намери сериозна приятелка. Все пак Икер поддържа стила си, като за известно време се тешеше с друг прелестен модел – Ариадне Артилес. За съжаление на Касияс, и това не продължи дълго, тъй като манекенката се завърна в обятията на старата си любов Фонси Нието.

Ариадне и бившия състезател от МотоGP Фонси всъщност дори са женени, но бяха решили да се разделят и се твърдеше, че са пред развод. Именно след разпада в брака им Артилес започна връзка с Икер Касияс, но явно след аферата е преценила, че е по-добре да се придържа към бързите скорости. Раздялата с Нието очевидно е накарала хубавицата да преосмисли нещата и да реши да се върне при мотоциклетиста.

Със сигурност Касияс няма да тъжи дълго обаче, тъй като кандидатки за сърцето му не липсват. Откакто се раздели с Ева Гонсалес, стражът на Испания отново е на пазара на най-желаните ергени не само в родината си, но и в Европа.

Какво изпусна Икер в лицето, и тялото на Ариадне...