Приятелката на Кристиано Роналдо Ирина Шайк сгорещи страстите в Южна Африка, като застана на корицата на мартенското издание на местния FHM. Руската прелест излъчва стопяващ всички ледове сексапил от страниците на мъжкото списание.

Фотосесията й, макар и в действителност да не показва интимни части, определено е достатъчно еротична. Тя е заснета от популярния звезден фотограф Рандал Славин, а в интервюто си за FHM, Ирина споделя, че всичко, което и се случва в момента, е огромна изненада.

ВИЖТЕ ФОТОСЕСИЯТА ЗА FHM Южна Африка!

„Никога не бях мислила да ставам модел, и бе огромна изненада за мен да спечеля конкурса Мис Челябинск,“ разказва за първите си стъпки в бизнеса брюнетката.

„Чета много, любимите ми автори са Мураками и Достоевски. Обичам исторически романи, и книги за животни. Седем години съм учила в музикална гимназия, и обичам класическа музика, но също така харесвам хип-хоп и R&B,“ добавя Ирина.

„Хората в Америка са много емоционални. Руснаците понякога сме много студени, но това сигурно е заради мразовитите зими там. Никога не можеш да смразиш една рускиня, дори в Антарктика,“ с усмивка прави сравнение между американци и руснаци госпожица Шайк.

И завършва с признание: „В училище момчетата изобщо не ме харесваха. Непрекъснато ми се подиграваха, заради смуглата ми кожа, високия ми ръст и твърде кльощавото ми тяло.“

В Южна Африка явно Кристиано Роналдо не е особено популярен, или интервюиращият просто си и загубил ума по Ирина Шайк, защото няма нито един въпрос за португалското футболно гадже на красавицата...