Доскоро Жерард Пике и Шакира криеха връзката си, но в момента двамата не се притесняват да демонстрират любовта си на публични места, и то когато около тях има почти 80000 фенове на Барселона.

Испанският национал бе оставен извън състава на Хосеп Гуардиола при снощната домакинска победа с 2:0 над Осасуна и изгледа срещата от Примера дивисион от трибуните на Ноу Камп в компанията на ослепителната колумбийска певица.



Шакира толкова се зарадва от гола на Лионел Меси в 88-ата минута, че направо се нахвърли върху Пике и такъв ентусиазъм целуна бранителя, че за малко можеше да го задуши.

Испанските фоторепортери не пропуснаха да запечатат този момент, а както се вижда от снимките, някои от феновете на Барса също предпочетоха да снимат двамата влюбени, вместо да гледат какво става на терена.



Жерард Пике не за първи път успява да привлече фотоапарати и камери към себе си, докато гледа мач на Камп Ноу. През ноември той бе заснет как цели със семки по главата гологлав човек, седящ на реда под него.

Първоначално тогава се мислеше, че проявата на Пике е плод на лошо възпитание, но това бързо бе опровергано, като се разбра, че целеният всъщност е физиотерапевтът на Барса и двамата с бранителя са добри приятели, които са се шегували един с друг.