Последното ново попълнение на Реал Мадрид до момента, Уесли Снайдер пристигна в Испания днес сутринта, придружен от съпругата и детето си. Той премина медицински прегледи преди часове и говори пред официалния сайт на клуба.

Най-накрая пристигна…

Да, тук съм. Наистина съм щастлив, че вече съм в Мадрид. Всеки играч си мечтае да играе за Реал Мадрид и аз имам късмет, че моята мечта се сбъдна.Искам да започна да работя с отбора възможно най-скоро.

Ван Нистелрой и Дренте също са холандци и ще ги помагат в отбора…

Познавам и двамата, особено Ван Нистелрой, с когото съм играл за националния. И двамата са чудесни футболисти и съм сигурен, че ще ми помогнат много, както и останалите.

Познаваш ли Шустер и новите си съотборници?

Разбира се, Реал Мадрид е много известен клуб по цял свят. Надявам се нещата да потръгнат добре за мен и да спечеля титулярно място в състава.

Колко време ще ти отнеме да се адаптираш към испанското първенство?

Надявам се да се адаптирам възможно най-бързо, за да помагам на отбора с всички сили. Холандската лига е много силна, но мисля, че испанското първенство е най-силното и най-голямото в света, затова се гордея, че ще мога да играя тук, с толкова класни футболисти около себе си.