Съпругата на Рафаел ван дер Ваарт Силви се показа за първи път с новата си къса прическа, след като преодоля неприятните последствия от химиотерапията. Красивата холандка бе диагностицирана с рак миналото лято, но тъй като болестта бе засечена в ранен стадий, успя да се излекува чрез операция и химиотерапия. След като загуби косата си, вследствие от химичните вещества, Силви продължително време използваше перука, но вече е готова да покаже новия си вид.

31-годишната хубавица, която работи като ТВ водеща, демонстрира стилната прическа по улиците на Мадрид, където нейният съпруг продължава да защитава екипа на Реал. Тя не се бе показвала от миналия ноември, и сподели решението си пред „Билд”: „Не можех да понасям дългата перука. Отне ми осем месеца, за да порасне малко косата ми, но за сметка на това сега се чувствам прекрасно!”

Силви призна, че Рафаел е имал основна роля в изхвърлянето на перуката. „Той ми помогна да стилизирам новата прическа, даде ми от неговия гел за коса. Оставих го сам да ме направи, и това бе един от най-романтичните моменти във връзката ни,” разказа прелестната футболна съпруга.

Силви, макар и с перука, участва в шоуто Let's Dance - немски вариант на Dancing Stars по RTL, чието излъчване стартира на 9 април.