Нападателят на Куинс Парк Рейнджърс Джибрил Сисе подкрепи своя „брат“ Ерик Абидал. Звездата на френския клуб сподели добри думи за своя приятел от френския национален отбор. Ескцентричният нападател смята, че футболистът на Барселона ще се завърне на терена, дори и след като му бъде направена трансплантация на черен дроб.

„Каталунците“ обявиха вчера, че 32-годишният французин отново се нуждае от операция, след като му бе премахнат тумор преди 12 месеца.

„Шокиран съм от новината, че той ще трябва да претърпи операция. Но не се притеснявам за него. Той ще се справи и ще се завърне по-силен и по-борбен. Абидал ми е като брат, много сме близки“, сподели Сисе за своя приятел.

Нападателят на ПСЖ разкри, че двамата са разговаряли преди седмица, но бранителят на Барса не е споменал нищо за трансплантация пред него. „Той е много смел. Аз имах два счупени крака, но това е нищо в сравнение с неговото. Той е много популярен, шегаджия е, винаги се смее – истински семеен човек.“

Все още не е ясно кога Ерик Абидал ще се подложи на интервенцията, но най-вероятно това ще стане след Европейското първенство в Украйна и Полша.