Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отрече между него и нападателя Фернандо Торес да има разрив.

В събота Атлетико гостува на Барселона в битка за първото място в Примера дивисион, а Торес остана извън групата.

"Феновете на Атлетико не са раздвоени между Симеоне и Торес. Те обичат и двама ни безусловно. Те искат Атлетико да побеждава. Идоли като Фернандо винаги ще са обичани," заяви Симеоне.

Торес лекуваше травма в глезена, и това вероятно е причината да не попадне в групата, но спекулациите, че ще напусне Мадрид, продължават "да мътят водата" в Атлетико.

"Отборът ни е добър. Все още сме на добра позиция, а отпаднахме от Купата, защото Селта бе по-добрият отбор в този ден. Все още сме и в Шампионската лига. Мисля, че сме в отлична форма. Наистина постът нападател е много важен в решителните двубои. Надявам се утре да видя моите нападатели в действие," коментира Симеоне.

"Трябва да се фокусираме върху това да опазим топ триото на Барселона в нападение, трябва ни 90 минути пълна концентрация. Хубавото при тях е, че няма ревност между нападателите. За хората, които обичат футбола, това е нещо прекрасно. Барса е най-добрият отбор в света, а тези трима нападатели показват нещо много рядко срещано," завърши Диего Симеоне.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS