Треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер заяви, че правилно е напуснал пресконференцията след победата с 3:2 на Рекреативо Уелва, тъй като присъствалите журналисти са си го заслужили.

Германският наставник, който по принцип често говори за реферите, се разгневи и излезе от залата, след като бе помолен да коментира съдийството в двубоя, от което Кралския клуб определено бе облагодетелстван.

„Не се разкайвам за нищо. Доволен съм от това, което направих, защото хората, които ме питаха тези неща го заслужават”, каза Шустер.

„Трябваше да напусна, щом никой не искаше да говори за футбол, тогава е по-добре, да си тръгна, отколкото да си губя времето. Все още мисля, че тези трима джентълмени не заслужаваха да остана там, защото те се интересуваха единствено от съдията.”

„Ако това се случи отново, аз ще реагирам по същия начин, защото мисля, че има моменти, когато не се показва достатъчно уважение. Хората забравят, че говорят с треньора на Реал Мадрид”, заяви Бернд Шустер.

Утре Белия балет посреща Рома на Сантяго Бернабеу в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига, като изостава с 1:2 от първия мач.