Наставникът на Реал Мадрид Бернд Шустер заяви, че няма друга алтернатива пред неговия тим освен убедителна победа срещу Вердер Бремен в предстоящата среща между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

„Трябва да открием сезона с победа. Задължени сме да вземем трите точки във всичките домакинства на „Бернабеу”. Това ще очаквам от моите момчета и утре”, започна специалистът.

„Опонентът ни може да не направил добър старт в немското първенство, но това не ни интересува много. Отборът работи под наставленията на своя треньор от много време и има изградена система на работа. Хубаво за нас обаче е, че някои от основните им играчи липсват. Имам предвид Клозе и Фрингс”, продължи Шустер.

„Чувствам се много добре, очаквам с нетърпение първата ми официална среща в Шампионската лига, особено след като ще е срещу тим от Германия. Винаги много се възхищавам на финалите от този турнир, много пъти ми се е искало да съм на една от скамейките по време на такъв сблъсък. Сега работя с отбор, който може да ми предостави такава възможност", завърши треньорът на кралския клуб.