Наставникът на Реал Мадрид Бернд Шустер заяви, че иска да види, в каква форма се намират абсолютно всички негови състезатели, преди да реши, с какъв състав ще излезе в предстоящата първа среща от груповата фаза на Шампионската лига срещу Вердер Бремен.

Специалистът каза, че няма да избързва с решението си около Ариен Робен, Габриел Хайнце и Рууд Ван Нистелрой.

Робен все още не е направил дебюта си за своя отбор, откакто дойде на „Бернабеу” от Челси, въпреки, че вече се е възстановил от контузията в коляното, която му пречеше да влезе в игра.

„Не знам, дали Робен ще вземе участие във вторник. Все още е рано да се каже, но за него няма да има проблем да бъде повикан и в последния момент. Ако преценя, че той се намира в нужната форма, за да играе, ще го пусна. Но трябва да сме напълно убедени, че когато направи своя дебют, той ще е в оптимално физическо здраве”, каза Шустер.

Хайнце се контузи, а Дренте е единственият останал състезател, които може да играе на неговата позиция”, призна още немският специалист.

Ван Нистелрой има някаква малка контузия, която го тормози още от миналия сезон и не искам да рискувам с него. Все пак се надявам, че ще е в отлична форма за мача във вторник”, завърши треньорът на „белия балет”.