Треньорът на Реал Мадрид Бернд Шустер не е притеснен от факта, че Барселона стопи преднината на неговия тим в Примера дивисион на само две точки, тъй като най-важното е кой ще бъде на първо място след края на първенството.

„Не се тревожа за това, кой ще бъде лидер в неделя” – каза Шустер – „Интересуваме е единствено, който ще бъде лидер през май. Никога не съм мислел, че можем да спечелим шампионата рано-рано.”

„Просто искам да спечелим. Единственото важно нещо сега е да спечелим утре”, заяви немецът преди гостуването на Рекреативо Уелва.

„Мачът срещу Рома ще бъде дори по-важен. Ние трябва да реагираме утре и да се опитаме да променим късмета си в Шампионската лига.”

„Робиньо и Пепе? Идеята ми е, да им позволя да играят няколко минути в Уелва, не целия мач, за да видя, дали те ще са здрави за сряда”, разкри Бернд Шустер.

Реал Мадрид посреща Рома на Сантяго Бернабеу в осминафинален реванш от Шампионската лига и има да заличава пасив от един гол от първия мач, който завърши 2:1 в полза на италианците.