Шави Ернандес призна, че Барселона му липсва. Той спечели общо 25 трофея с екипа на каталунците. Освен това в своята визитка има завоювани две европейски и една световна титла с националния отбор на Испания.

"Разбира се, че Барса ми липсва. Странно е да гледаш отбора на сърцето си, най-добрия отбора в света по телевизията, след като доскоро си бил на терена редом с тези играчи. Но това бе едно от мъдрите ми решения“, сподели Шави.

"Благодарен съм на ръководството, че направиха всичко възможно да ме задържат още една година, но вече бях взел това свое решение. Завърших тези 17 години в първия отбор по фантастичен начин - с требъл. Просто невероятно", добави бившият капитан на Барселона.

"В момента ми е много приятно да гледам как играе Барса. Има ред. Луис Енрике работи много добре, беше ми ясно, че ще има резултати и всичко бе просто въпрос на време. Той се нуждаеше от вяра. Отсега мога да ти кажа, че този сезон ще Барселона ще спечели поне две титли. Убеден съм", каза още легендата на клуба.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS