Полузащитникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че старши треньорът Херардо Мартино не е променил нищо в стила на игра на отбора.

„Херардо Мартино не е променил нищо в стила на игра на Барселона от началото на сезона. В нито един момент не сме си помисляли за смяна на стила”, коментира Шави.

„Тата върши много работа от началото на сезона. Той е много взискателен към своята работа и приема критиките, които му отправят журналистите и футболните специалисти”, добави халфът.

„Моята роля в отбора не се е променила. Ние имаме наша философия на игра, която не се е променила по никакъв начин”, продължи полузащитникът.

„Ние си вършим нашата работа. Наясно сме в каква ситуацията се намираме. Приемаме критиките, но нищо в нашата игра не се е променило. Неймар се приспособи много бързо към нашия стил на игра. Той е млад и много бързо подобрява представянето си.”

„Не знам докога ще играя. Ако се чувствам добре физически, няма да има проблеми да продължа да играя по-дълго време. Аз имам договор с клуба до лятото на 2016 година”, каза още Шави Ернандес.