Севиля и Барселона завършиха 2:2 в мач от 31-ия кръг на Примера дивизион.

Севиля започна добре мача и в 4-ата минута Клаудио Браво се намеси добре при атаката на домакините, когато Бака беше на изгодна позиция.

В 15-ата минута Барселона откри резултата с попадение на Лионел Меси. Неймар намери аржентинския голмайстор и той не остави шансове на Рико.

Каталунците стигнаха и до нов гол преди почивката. В 31-ата минута Неймар и матира Рико, пращайки топката във вратата. До почивката домакините съумяха да намалят резултата. Евер Банега се справи с Браво, който докосна топката с ръце, но от него се удари в гредата и влетя в мрежата му.

В 50-ата минута Иниеста пропусна да реализира 3-ти гол във вратата на домакините. Севилци стигнаха до равенството с попадение в 84-ата минута чрез Гамейро. Пике сбърка фатално, топката попадна в Рейес, бившият играч на Арсенал пусна пас към Видал, а той намери Гамейро, който направи Браво безпомощен.

Така в крайна сметка Барселона запази лидерската си позиция с актив от 75 точки и две аванс пред Реал Мадрид. Севиля е на 5-ото място с 62.