В мач от 23-я кръг на Примера дивисион Севиля спря черната си серия, след като победи с 2:0 като гост Еспаньол.

Домакините можеха да поведат в резултата в 5-та минута чрез Луис Гарсия, но неговият удар бе спасен от Палоп.

В 37-та минута при контраатака за Еспаньол Нене намери Луис Гарсия, който стреля опасно, но топката мина в страни от вратата на Севиля.

Три минути по-късно Хесус Навас стреля опасно и топката срещна дясната греда на вратата на Камени.

В края на първото полувреме и началото на второто се откриха три удобни ситуации пред Луис Гарсия, но той така и не успя да се възползва от нито едно от тях.

Севиля разбира се отговори чрез добри положения, които обаче бяха пропилени от Ренато и Диего Капел.

В 64-та минута Смилянич бе изгонен за грубо нарушение срещу Диего Капел и по този начин Еспаньол завърши мача с човек по-малко.

Десет минути по-късно Адриано центрира опасно в наказателното поле на Еспаньол, където Ренато засече топката с глава, но кълбото срещна гредата.

В 79-та минута Кануте подаде на Ромарик Ндри, който стреля опасно, но Камени успя да избие първоначалното топката, която след това се удари в страничната греда, но след това камерунския вратар успя отново да се намеси.

Севиля стигна до първия си гол в мача в 83-та минута, когато Ренато подаде на Хесус Навас, който намери Кануте в наказателното поле на Еспаньол и той успя с хубав шут да направи безпомощен Камени за 0:1.

Във втората минута от даденото от съдията продължение андалусийците стигнаха до второ попадение в срещата, след като Навас отново намери Кануте и той с точен удар изпрати топката за втори път в мрежата на Камени.

След тази победа Севиля се върна на третото място в Примера дивисион, като андалусийци събират актив от 41 точки и са на девет зад втория Реал Мадрид.

Еспаньол продължава да е на последната двадесета позиция с едва 18 точки, като е на три от Осасуна, който е първият отбор над зоната на изпадащите.