Севиля изпусна да запише втора победа от началото на сезона в Примера дивисион. Андалусийци направиха 0:0 при домакинството си на Ла Коруня, като пропуснаха близо дузина положения.

Още в 18-та минута Пероти изведе в добра ситуация Негредо, който стреля, но ударът му бе отразен от вратаря на гостите Ману. Шест минути по-късно Навас центрира в наказателното поле на Ла Коруня, където Негредо и Зокора пропуснаха отблизо да вкарат.

Натискът на домакините продължи и в 32-та минута Пероти центрира в наказателното поле на Ла Коруня, където Негредо засече топката с глава, но тя срещна страничния стълб на вратата на Ману.

През второто полувреме играта на терена не се промени, като в първите десет минути на втората част нови пропуски направиха Пероти и Касерес.

В 58-та минута Лопо можеше да вкара за Ла Коруня, след като се озова необезпокояван във вратарското поле на Севиля, но ударът му с глава излезе в страни от вратата на Палоп. Три минути по-късно Ману показа невероятен рефлекс и спаси удар на Пероти, който бе останал сам очи в очи срещу него. Последва нова опасност пред вратата на галисийците, когато в 65-та минута Негредо се откъсна от отбраната на Ла Коруня и излезе сам срещу Ману, но вратарят отново спаси.

Конко на два пъти имаше малшанса след негови удари топката да срещна гредата. Първо в 72-та минута страничният стълб спаси Ману, а десет минути по-късно в негова помощ се озова и напречната греда.

Така Севиля пропиля отлична възможност да оглави класирането на Примера дивисион. Андалусийци вече имат четири точки, а Ла Коруня остана с две.