Косвен знак, че Серхио Рамос се готви за трансфер в Англия даде гаджето му Пилар Рубио. Красавицата разкри, че двамата с възлюбения ѝ взимат усилени уроци по английски език. 

Така тя засили спекулациите, че испанският национал е пред преминаване в Манчестър Юнайтед, който вече изпрати две оферти за подписа му, но настоящият му клуб Реал Мадрид ги отхвърли. 

"Двамата със Серхио учим английски усилено. Но това е от доста години насам. Вкъщи даже се опитваме да гледаме филмите само без субтитри и дублаж и да разбираме всичко, което героите казват. Така се учим", сподели Рубио. 

Тя беше попитана директно дали с гаджето ѝ стягат куфарите към Англия. Отговорът ѝ беше достатъчно уклончив, за да събуди отново спекулациите за бъдещето на Рамос. 

"Ние сме много близки и за нас е важно да сме заедно навсякъде. Ако той отиде на друго място, аз ще го последвам. Ако трябва аз да се преместя някъде, той също ще ме последва. Толкова сме привързани."

"Но разберете, че не мога да говоря по тази тема. Знам, че работата ви е да ме питате за такива неща, но аз повече няма да коментирам тази тема", сподели приятелката на испанския защитник.