Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос определи като лъжливи твърденията за разрив в съблекалнята на отбора. Испанският национал подчерта, че няма нищо вярно в появилите се информации за съмнения в отдадеността на Кристиано Роналдо.

Каталунското издание „Мундо Депортиво“ първо алармира, че някои от играчите в първия отбор на европейския клубен шампион са останали недоволни от все по-ярко подчертания егоизъм в играта на португалската суперзвезда. Медията докладва за разгорещена дискусия в навечерието на ремито 3:3 срещу Лас Палмас.

Реал ще се оплаква на Ла Лига от телевизията

Според „Кадена Сер“ Рамос е заявил пред отбора, че Роналдо е единственият играч, който няма ангажименти към играта в защита поради невероятните си голови постижения. „Единственият от нас, който не е длъжен да тича напред-назад е Кристиано, защото вкарва по 60 гола на сезон“, били думите на испанския защитник.

„Когато в Реал Мадрид има деликатни моменти заради резултатите, се състоят срещи. Това, което се изписа за тях, е невярно... Никога не съм казвал, че Роналдо не е длъжен да тича“, обясни Рамос пред „ФорФорТу“.

„Когато нещата не вървят така, както ни харесва, се събираме да обсъдим, но това се случва и в най-добрите семейства“, допълни той.