Предстоящото Ел Класико е на „Камп Ноу“ в събота. Барселона има 10 точки преднина пред Реал Мадрид, но това по никакъв начин не намалява заряда на срещата, а още повече, че на двата отбора и предстоят мачове от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига.

Футболистите на Реал Мадрид и Барселона имат за съпруги и гаджета много красиви жени. Gong.bg ще се опита да ви ги представи в дните до Ел Класико. Кои са любовните завоевания на играчите на двата испански гранда?

Започваме с вратарския пост в Реал Мадрид. Непоклатим титуляр е Кейлор Навас.

Кейлор Навас се жени на 25 декември 2009 година в Сан Хосе за Андреа Салас. Двамата имат един син, който се казва Матео.

 


 

Бившата Мис Коста Рика има и една дъщеря от предишния си брак.

Красивата Салас печели през 2006 година конкурса Мис Хавай Тропик, а след това прави гореща фотосесия за списанието „SoHo“.

Религията събира Андреа и Кейлор. Тя не успява да намери щастието по модните подиуми и се обръща към християнската общност в Санта Ана, където среща бъдещия вратар на Реал Мадрид.

 

 

Sorry for being absent !! Feliz cumple mi Hermosa @andreasalasb y felicidades 😍

A photo posted by Andrea Salas Fans (@andreasalasfans) on


 

Кейлор се влюбва в Андреа от пръв поглед. Двамата намират така жадуваното спокойствие и стабилност. Двамата са напълно отдадени на семейството, което изграждат.

Андреа Салас разкрива, че всички в семейството винаги отправят молитва към Бог преди всеки един мач.

 

 

Natural beauty 💝

A photo posted by Andrea Salas Fans (@andreasalasfans) on


 

 

 

My beauty .. I love you soo much Andrea you are my all you are my example.. Thanks for your likes!! Te amo mucho @andreasalasb

A photo posted by Andrea Salas Fans (@andreasalasfans) on