Предстоящото Ел Класико е на „Камп Ноу“ в събота. Барселона има 10 точки преднина пред Реал Мадрид, но това по никакъв начин не намалява заряда на срещата, а още повече, че на двата отбора и предстоят мачове от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига.

Футболистите на Реал Мадрид и Барселона имат за съпруги и гаджета много красиви жени. Gong.bg ще се опита да ви ги представи в дните до Ел Класико. Кои са любовните завоевания на играчите на двата испански гранда.

В изминалите четири дни ви представихме съпругите на най-вероятните титуляри в съботното Ел Класико. Сега е време за трите резерви.

Жената до Томас Вермален е повече от гореща и около нея винаги се шуми много - Поли Парсънс. 30-годишната Поли, завършила хореографско училище, оплете в мрежата си защитника. Двамата са заедно от лятото на 2012 година. Срещата им е на парти по случай рождения ден на вече бившия съотборник на Вермален в Арсенал - Робин ван Перси, в нощен клуб в Лондон. Поли признава, че преди да хлътне по играча на Барселона никога не се е интересувала от футбол. „Мислех че тези, които вземат луди пари, за да гонят топката, са тъпи и нагли. Томас обаче е най-милият човек, когото съм срещала. Не вярвах, че още има такива мъже", разказва госпожица Парсънс. Двамата имат две момчета – Рафа и Роман.

 

Polly Parsons! 🔥 #pollyparsons #thomasvermaelen #Footballgirlsxl

A photo posted by @footballgirlsxl on

Приятелката на Серхи Роберто - Корал Симанович, поразява с красота и сексапил. Момичето с израелски произход излиза с техничния халф на каталунците от януари 2014 година. Преди това е приятелка на брата на известния модел от Израел Бар Рафаели - Дор. Корал учи мода и испански език в Тел Авив, но винаги когато може, отскача до Барселона, за да гледа мач на своите любимци от Барса. Докато научи добре испански, комуникира със своето гадже на английски език.

 

שבוע טוב! 🌼

A photo posted by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

Today! With @twentyfourseven_tfs #work #shooting @alonik @royihemo @liroy @biliblond @snirlasri

A photo posted by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

Good Morning 🌞 New with @twentyfourseven_tfs

A photo posted by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

New Campaign for @twentyfourseven_tfs summer 2016 ☀️🔝 thanks a lot to @alonik @biliblond @royihemo @liroy @kahanron

A photo posted by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

Арда Туран има за приятелка един от най-горещите турски модели Аслихан Доган. Връзката между двамата е от близо година и половина. Тя е една от най-нашумелите през последните години в своята родина. През лятото на миналата година дори се заговори, че двамата могат да вдигнат сватба. Според последните информации в навечерието на 2016 година двамата са се сгодили и са обявили на най-близкото им обкръжение датата, на която ще минат под венчилото.

 

Mi Amor ❤️

A photo posted by Arda Turan (@ardaturan) on