Предстоящото Ел Класико е на „Камп Ноу“ в събота. Барселона има 10 точки преднина пред Реал Мадрид, но това по никакъв начин не намалява заряда на срещата, а още повече, че на двата отбора и предстоят мачове от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига.

Футболистите на Реал Мадрид и Барселона имат за съпруги и гаджета много красиви жени. Gong.bg ще се опита да ви ги представи в дните до Ел Класико. Кои са любовните завоевания на играчите на двата испански гранда.

Звездата на Барселона Лионел Меси се жени за детската си любов Антонея Рокусо. Те се познават от най-ранна възраст, а семействата им поддържат приятелски отношения. Антонея Рокусо е скромна, но също има отношение към спорта. Тя завършва диетология и започва да работи във фитнес център. Тя не е притеснена, че звездата ще се замеси в скандал, а Меси приема семейството си като „своя спасителен кръг“. През 2012 година станаха родители на малкия Тиаго, а през септември миналата година Антонея дари Лео с втори син – Матео.

 

Feliz dia de San Valentin😍 Te amo hasta el cielo ida y vuelta @leomessi 💋💋

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

 

❤️Te amo @leomessi

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

 

❤️

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

 

Love this girl❤️ @mariataktouk

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Неймар не може да се задържа на едно място. 24-годишният футболист е едно от най-нашумелите имена в момента в световния футбол. Със своя имидж той предизвиква невероятен интерес и постоянно е свързван с различни любовни авантюри. Холивудската актриса Клоуи Грейс Морец е последната любовна забивка на звездата на Барселона Неймар, според информациите в жълтите издания. Преди няколко седмици двамата направиха романтично пътуване до Париж и публикуваха свои снимки от френската столица в социалните мрежи. Снимките станаха причина да се говори, че двамата са повече от приятели. Клоуи и Неймар се запознаха покрай Световното първенство в Бразилия. Актрисата бе много активна в социалните мрежи и подкрепата си за Неймар, което не остана незабелязано от звездата на Барселона. Не е тайна, че Клоуи харесва бразилеца. По време на Мондиал 2014 актрисата коментираше в социалните мрежи изявите на Неймар с екипа на "селесао". В един от постовете си пък тя директно разкри симпатиите си към него: "Неймар е толкова сладък".

 

I woke up like this... After 2 hours hair and make up ;)

A photo posted by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

 

🐟🐠-insert sentimental free spirited quote about the wind- 🐠🐟

A photo posted by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Луис Суарес се запознава със своята бъдеща съпруга София Балби, когато той е на 15, а тя на 13. Връзката между двамата е като сюжет от приказка. Суарес мете улиците в родния Монтевидео и събира всяко изкарано или намерено песо, за да я изведе на среща. В същото време тя е от богата семейство. Три години по-късно обаче тя и семейството й се преместват в Барселона. И за да не загуби любовта на живота си, Суарес решава, че трябва да стане професионален футболист, да го купи някой европейски отбор и отново да е близо до приятелката си. След няколко години упорити тренировки през 2006 г. мечтата му се сбъдва – купува го Грьонинген. Той моли треньора си за три дни отпуск, през които отива в Барселона и си взема София обратно. Оттогава те са неразделни. През 2009 г. сключиха брак, имат и две деца. Чрез футбола Луис Суарес успява да стигне до охолния живот, безопасността, щастието, русокосата красавица, първата юношеска любов, която сега е негова съпруга.

 

#luissuarez #sofiabalbi 💗💕 Follow mes partenaires @neymarjr11_messi @teamo_argentina

A photo posted by Barça_loves (@barca_loves) on

 

Luis Suarez and Sofi #LuisSuarez #SofiaBalbi Follow mes partenaires : @njunior11_messi @teamo_argentina

A photo posted by Barça_loves (@barca_loves) on