Изключително изкусителният модел Даниела Чавес твърди, че е имала интимни отношения с нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Сексапилната и надарена дама, настоява, че португалецът е имал връзка с нея, докато е бил официално обвързан с Ирина Шайк.

Припомняме, че руският модел и на носителят на Златната топка се разделиха в началото на годината, а като причина Ирина изтъкна многобройните изневери на „кралската седмица“. След тези разкрития Чавес реши да повдигне малко завесата, като избухна със скандалното разкритие.

„С Кристиано се запознахме в САЩ. Контактувахме по имейл и по скайп. След това имах работен ангажимент и трябваше да пътувам, а той ми предложи да прекараме няколко дни заедно“, разкри моделът.

„Само исках да осъществя моята мечта и да имам връзка с Роналдо. Харесваше ми много тялото му“, продължи с разкритията си Чавес.

На въпрос какво е харесал у нея Роналдо, Даниела сподели: „Той харесваше лицето ми, гърдите ми, както и това, че до тогава не е имал отношения с Мис Плеймейт“.