Изглежда “непорочният и съвсем невинен” играч на Барселона Лионел Меси най-после беше спипан в крачка. От години таблоидите следят аржентинския футболист навсякъде, в опит да го уловят, когато кривне от прави път. Е, най-после им се получи, поне отчасти.

Аржентинско издание гръмна със заглавие “Секс, алкохол и кумбия (вид латиноамерикански танц)”. Според информацията, Лионел Меси, заедно с Диего и Габи Милито, си спретнали луд купон. На него присъствал и Мартин Палермо, а в любезен домакин на партито се превърнал именно нападателят на “каталунците”.

На празненството била поканена и аржентинска звезда, популярна от местно риалити шоу - Хоана Гонзалес. Красавицата обича да показва прелестите си по кориците на различни списания и изглежда не страда от излишни задръжки.

Таблоидите бързат да съобщят, че на купона са присъствали още няколко знойни дами. Според източниците обаче, на партито изглежда не се е случило нищо кой знае какво, тъй като участниците твърдели, че са поиграли предимно на Play Station, а малко по-късно Лионел Меси си легнал да спи - сам.