Сарагоса и Гранада не успяха да си отбележат голове и закономерно сложиха точка на 27-ия кръг в Ла Лига с безлично 0:0. Резултатът не помогна на нито един двата тима, които са здраво са замесени в борбата за оцеляване.

През редките моменти в първата част, когато играта не бе накъсана от фаулове, играчите на Гранада показаха малко по-голяма вариативност в атака и в 20-ата минута Одион Игало стреля опасно с глава- Ударът му обаче срещна гредата, а защитата на домакините успя да избие. Това доведе до някакъв опит за реакция от Сарагоса, но единствен Рубен Рочина показа идеи в атака. И двата му удара от границата на наказателното поле обаче не намериха очертанията на вратата.

След почивката и двата отбора концентрираха усилията си в отбрана и интересните положения съвсем намаляха. Домакините можеха щастливо да излязат напред в 66-ата минута, когато централният защитник Рико бе на крачка да си отбележи автогол, но вратарят Тоньо показа завиден рефекс и изби над гредата.

Така Сарагоса и Гранада запазиха местата си в класирането – съответно 17-о и 16-о – като ги разделя една точка (26 срещу 27). Първият тим под чертата – Майорка е с 24 точки.