В истинска телевизионна сапунена опера се превърна животът на испанския национал Дани Гуиса. Европейският шампион е в процес на развод с втората си жена Нуриа Бермудес. Изненадващо обаче, в картинката се намери и първата съпруга на нападателя – Росио Аранта, която се съюзи с Нуриа срещу Гуиса.

Двете, до скоро върли врагове, вече гледат в една посока – как да ужилят възможно най-лошо футболиста на Фенербахче. Никой не е наясно точно какво се е объркало между Нурия и Дани, но при всички положения за раздялата им има значение и преместването в Истанбул. Там животът на двойката не бил толкова щастлив и бляскав, колкото в Испания, и така се стигнало до молбата за развод.

Нурия изненадващо била подкрепена от Росио, като двете се появили в няколко телевизионни предавания заедно, като обсъждали открито проблемите на Гуиса, недостатъците му, въпросите за издръжката и незаинтересоваността му от децата.

Интересното обаче е, че Нуриа е и лицензиран футболен агент, и естествено, мениджър на Дани Гуиса…Бермудес е повече от добре позната на доста футболисти в Испания, като е минала през леглата на голяма част от тях, а останалите е зарадвала от кориците на мъжките списания.

В стила на сапунените опери…очакваме 1250-ти епизод на сагата…