Нападателят на Барселона Самуел Ето`о за втори път през този сезон се компрометира сериозно в изказванията си пред медиите. Този път камерунецът даде доста пиперливо интервю за мадридския всекидневник „Марка”.

Ето`о дава оценка на настоящата ситуация в испанското първенство и своята собствена в отбора на Барселона, като не е спестил нищо на критиците си.

Въпреки че по-рано сподели, че иска да остане в Барселона, пред „Марка” нападателят изрече следното: „Не искам да съм в тежест на никого. Ако реша да си тръгна, няма да ми е трудно, защото желаещи да ме вземат не липсват.”

Ето`о нападна и всички, които се опитват да развалят атмосферата в съблекалнята на „каталунците”, които според него „се опитват да ни скарат с Роналдиньо от първия ден”.

Камерунецът е на мнение, че е бил нападнат от медиите, тъй като се е опитал да защити президента Жоан Лапорта. „Те нямаше как да атакуват лично него, затова минаха през мен,” заяви Ето`о. „Каквото и да пишат обаче, няма да ме довършат,” обеща своенравният футболист на Барселона.