Самир Насри заяви, че е избрал да премине в Севиля, въпреки че мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола му е казал, че ще разчита на него.

„Миналата година бе трудна за мен, защото не успях да играя много. Надявам се, че през тази година ще се представя много по-силно. Физически се чувствам подготвен. Направих добра подготовка с Манчестър Сити“, коментира французинът.

„Избрах Севиля, защото това е един много добър проект. Много ми харесва духа на работа, който предават Марсело Биелса и Хорхе Сампаоли“, добави футболистът.

„Пеп до последно искаше да ме задържи, но аз искам да играя редовно. Севиля е идеалното място, където мога да продължа развитието си. Нямаше как да отхвърля тази възможност. Много съм доволен от избора, който направих. До последно Гуардиола не искаше да ме пуска. Харесва ми офанзивния стил на игра на отбора. Разговарял съм няколко пъти с Хорхе Сампаоли. Към момента националния отбор на Франция не ме интересува. Единствено искам да се докажа в Севиля“, каза още Самир Насри.