Старши треньорът на Барселона Жорди Роура заяви, че Шави Ернандес вече се чувства добре и затова е подновил тренировки с първия състав. Той бе обаче категоричен, че халфът няма да играе срещу Ла Коруня в предстоящия мач на „Камп Ноу“. Роура намекна, че Лионел Меси също може да бъде запазен за домакинството на Милан от Шампионската лига.

„Утре ще решим дали Меси ще играе, или не срещу Депортиво. За да определим титулярния състав, ще прегледаме тренировъчните и възстановителните дни. Ще говорим с Тито, за да видим какъв състав ще извадим утре и какъв в Шампионската лига. Да, могат да бъдат различни", сподели Роура.

"Няма да коментира наказанието на Валдес. От клуба обжалваме. Първият, който е разочарован, е самият Виктор", добави треньорът на каталунците.

„Шави може да попадна в групата, но няма да рискуваме с неговото здравословно състояние. Ще го запазим за двубоя с Милан.“

Роура обяви, че отборът може да играе с трима в защита, но не пожела да разкрие повече подробности около евентуалната тактика на Барселона за двубоя срещу Милан.