Президентът на Барселона Сандро Росел коментира изказванията на треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който се подигра с титлата на каталунците от Световното клубно първенство, като заяви ,че наставникът на „белите“ прави циркове. Босът на тима от Ноу Камп даде своята оценка за изминалата година и добави, че привличането на Неймар е изключително добра идея.

„Привличането на Неймар е невероятна идея, но засега той е играч на Сантос. Ако има нещо по-сериозно ще ви съобщим“, каза Росел.

„На Моуриньо ще кажа, че ние ще продължим да играем „мачлета“. Това, което говори той изобщо не ни интересува, в момента треньорът на Реал прави циркове, но... ние може да се притесняваме само от себе си“, лаконичен бе президентът на каталунците по отношение на разигралия се по-рано спор между Моуриньо и Даниел Алвеш.

„Разлика между нас и Реал определено има и фактите го показват“, заяви Росел.

Относно бъдещето на треньора на Барса Хосеп Гуардиола, президентът сподели: „Искаме да преподпише, но ако той не желае ще търсим варианти. Пеп може да поднови договора си, когато той реши.“

„Денят, в който Меси или Гуардиола си тръгнат от клуба, ще бъде наистина много тъжен, но не трябва да се страхуваме от това. Барселона е над всичко и над всички“, добави още босът на световния клубен шампион.