Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира, че не се притеснява от сравненията с колегата му от Барселона Лионел Меси. Португалецът обясни, че са себе си той е най-добрият футболист.

„Не ме притесняват сравненията с Меси. Ако бъдат погледнати последните 8 години, може да се види, че винаги съм бил на върха. Така че, дали си първи или втори, всичко е въпрос на детайли – дали си спечелил трофеи или не. За едни Меси е на върха, но в моята глава, аз съм най-добрият“, каза Роналдо.

„Моят живот е футбол. Това е нещото, което най-много обичам. Но аз не съм почитател на това да седна пред телевизора и да гледам мач. У дома си предпочитам да правя други неща“, добави още носителят на Златната топка.

„В миналото, когато бях млад, допусках някои грешки, що се касае до физическото ми състояние. След мач излизах, стоях до към 3 часа сутринта. Вече избягвам тези неща. Сега предпочитам да се прибера, да почина и да се възстановя максимално за следващия двубой“, коментира още нападателят на Кралския клуб.