Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не е притеснен за бъдещето на треньора Жозе Моуриньо. Португалският национал отказа да се включи в полемиката къде ще продължи кариерата си неговият сънародник.

Снощи „белият балет“ отпадна на полуфиналите в Шампионската лига от Борусия Дортмунд.

„Не искам да говоря за бъдещето на Моуриньо. Притеснен съм за отбора и за себе си, а не за спекулациите около треньора“, категоричен бе Роналдо след срещата на „Сантяго Бернабеу“, която тимът му спечели с 2:0.

„Не съм загрижен и за подновяването на моя договор, имам още две години от контракта си с клуба. Искам да печеля, където и да съм. Чувствам се много добре тук с феновете. Добре съм“, добави звездата на отбора.

„Чувствах се добре и нямах проблеми. Можех да се представя по-добре и да отбележа гол, но няма да обяснявам защо е станало така. Винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си в мачовете“, каза още 28-годишният Роналдо.

„Ние можехме да сме на финал, показахме, че сме голям отбор и че имаме повече възможности да спечелим. Следващата година ще се борим за трофея. Тъжни сме, останахме на предпоследната стъпка, но трябва да поздравим Дортмунд, защото вкараха повече голове от нас“, завърши португалецът.