Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призна, че е загубил сблъсъка си с Лео Меси в борбата за това кой от двамата е по-добър, но причината според него е, че Барселона са фантастичен тим.

”Меси може би наистина е по-добър. Но честно казано, Барселона играят по фантастичен начин. Спечелиха пет или шест трофея, и са на върха в Примера Дивисион. Меси игра невероятно през миналата година, а и през тази, но отборът му също много му помага. Той знае, че съотборниците му са много добри”, сподели португалецът.

Роналдо обаче има намерение да излезе от сянката на аржентинеца и да помогне на Реал да спечели титлата, въпреки отличното представяне на Меси досега. „Винаги искам да съм на върха. Ако Реал рискува да не спечели нищо, това не значи, че аз играя зле. Работя усърдно всеки ден, за да се развивам. Мисля, че Реал Мадрид може да спечели лигата. Това е първата ми година тук и има какво да се желае от нас като колектив, но като индивидуалности аз не мога да се оплаквам”, допълни бившият играч на Манчестър Юнайтед.